Tip van de maand

 

U wilt graag een element verwijderen maar weet niet hoe?

In alle vormen van overzichten is er een mogelijkheid tot verwijderen. U vinkt eenvoudig het element aan wat u wenst te verwijderen en klikt vervolgens op het verwijder ikoon bovenaan het overzicht.Meer tips & trucs? Klik hier.

Trainingen

Doorgaans hebben medewerkers weinig tot geen ervaring met de vele aspecten die betrekking hebben op het onderhouden van een website. Ondanks beschikbare handleidingen en eenvoudig opgezette CMS systeem is er vaak toch nog een beetje angst en onzekerheid. Een begeleidde introductie in de werking van het Intraxxion CMS blijkt dan door veel mensen als zeer aangenaam te worden ervaren.

 

Basis training

Wij trainen graag uw medewerkers in het werken met onze gebruiksvriendelijke content management software. Hierbij krijgen ze een introductie in de basis werking van het CMS, uitleg van site specifieke aspecten, diverse tips & trucs en extra telefonische/e-mail ondersteuning tijdens de eerste week.

 

Geavanceerde training

Voor meer geoefende gebruikers bieden wij opties voor meer geavanceerde trainingen.
Deze trainingen kunnen op het gebied zijn van internet techniek (HTML en CSS) en/of basis beeldbewerking voor het web.


Meer informatie

Trainingen zijn voor iedereen beschikbaar en worden zowel op locatie als op een door Intraxxion verzorgde locatie gegeven. Voor meer informatie, neem contact met ons op.