Tip van de maand

 

U wilt graag een element verwijderen maar weet niet hoe?

In alle vormen van overzichten is er een mogelijkheid tot verwijderen. U vinkt eenvoudig het element aan wat u wenst te verwijderen en klikt vervolgens op het verwijder ikoon bovenaan het overzicht.Meer tips & trucs? Klik hier.

Webapplicaties

Groeiende concurrentie en een continue wijzigende markt vereist dat bedrijven alert blijven. De zoektocht naar beter, sneller en voordeliger presteren geldt voor iedereen die niet wil achterblijven. Intraxxion kan u helpen uw visie te realiseren door speciaal voor u een op maat gemaakte webapplicatie te ontwikkelen.


Bespaar tijd en geld door de technologie het werk te laten doen!

Met een goed doordachte en ontwikkelde webapplicatie kan u uw bedrijfsvoering professionaliseren, kosten besparen, nieuwe klanten aantrekken; kortom, meer omzet genereren.

Eindeloze mogelijkheden

Afhankelijk van uw specifieke wensen en ideeën brengen wij graag de vele mogelijkheden voor u in kaart. Enkele voorbeelden van reeds door Intraxxion ontwikkelde webapplicaties:

  • Webwinkel waar bij het uitdraaien van bestellingen, deze automatisch gesorteerd worden op een voor de koerier meest efficiënte route.
  • Gegevensverzameling d.m.v. een online gegevensregistratie, test en automatische generatie van resultaten grafieken en sociogrammen.
  • Dynamisch verwerking van gegevens uit geuploade excel-bestanden.
  • Interne webwinkel waarbij gemandateerden toestemming moeten verlenen voor bestellingen.
  • etc.


Indien u meer voorbeelden wenst, adviseren wij u om een kijkje te nemen in ons portfolio. Indien u zich afvraagt of er mogelijkheden voor uw situatie zijn, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.